fbpx
Ryberg health performance

HVEM ER JEG?

Mit navn er Emil Ryberg Olesen. Bedre kendt som Coach Ryberg. Jeg har været personlig træner siden 2018, hvor jeg blev certificeret uddannet instruktør og personlig træner ved Fitnessworld PT Academy. Min karriere som Personlig træner startede i Fitnessworld på Århusgade, Østerbro, hvor jeg hurtigt fik stiftet mange nye bekendtskaber i form af klienter og fik øjnene op for hvor livsbekræftende det er, at hjælpe andre. Jeg har løbende taget kurser, herunder nævneværdigt, Squat, Bænk og Dødløft Level 1 & 2 ved Jacob Beerman, online kostvejlednings kurser ved Precision Nutrition.

Jeg har siden 2021 taget kurser hos PT Collective & været i et forløb hos Daniel Risgaard med henblik på at optimere min egen træning men også min viden om samme, for at kunne hjælpe mine klienter bedst muligt. I året 2023, har jeg beskæftiget mig med et større fedttab på egen krop. Her smed jeg 24kg på 7 måneder og kom i mit livs bedste form. En form jeg fik lov at vise frem til de danske mesterskaber i naturlig bodybuilding, DFNA. Her vandt jeg guld i Classic Physique & sølv Mens Physique. 

Jeg har fået en masse værktøjer og viden med i bagagen fra min rejse mod mit livs bedste form. Værktøjer og viden jeg kan bruge i praksis for at hjælpe klienter bedst muligt.

Lad os tage en snak

Kontakt mig i dag

Hvis du står og mangler svar på dine spørgsmål, har brug for en sparringpartner til dine vaner og tanker så står jeg klar til at kigge på mulighederne for et samarbejde.
Forventet svartid på mails og beskeder er 48 timer fra modtagelse.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Alt det bedste

Coach Ryberg

Personlig træning handler om dig