fbpx

Klienter

Jeg hjælper mine klienter med både teknik og forståelse for træning. Herunder er et udpluk af mine klienter og deres forløb samt resultater skabt sammen med mig.

15 kg vægttab

Idas forløb

Da jeg startede forløb med Ida havde hun ikke turde stille sig på en vægt i 4 år. Hendes mål har været at blive slankere og sundere. Udover at have tabt 15 kg på 5 måneder, har hun formået at øge sin styrke og muskelmasse helt gevaldigt. Ida taber sig stadig, samtidigt med at hun rykker sig på alle andre fronter. Ida har fundet tålmodigheden i et vægttab og stoler på processen om en holdbar livsstilsændring tager tid.  

Daglige skridt
+
Ugentlige træning
Vægttab
kg
måneder
37 kg vægttab

Kims vægttab

Kim kom til mig for 11 måneder siden med et mål om at tabe sig. Kim var meget skræmt for at træde ind i centeret men siger i dag at hun er lykkelig over at hun tog modet til sig og mødte op.
I dag er Kim selvsikker og føler sig mere motiveret end nogensinde.

Ugentlige træning
Vægttab
kg
mindre
cm
Vægttab og muskelmasse

Johannas forløb

Johanna og jeg har samarbejdet i to år. Hun kom til mig fra et Online forløb, som ikke fungerede for hende. Vi har sidenhen kørt 3 x ugentlige fysiske træning sammen. Johanna kom med et mål om vægttab. Senere har hun tabt 6 kg, fået øjnene op for en funktionel og stærk krop. Hun har øget sin muskelmasse med 3 kg. Hun kan tage kropshævninger, armbøjninger på tæerne, squatte egen kropsvægt og dødløfte 1,5 x kropsvægt. På trods af at Johanna er nået i mål, træner vi stadig sammen 3 x ugentligt i dag – Fordi hun bare synes det er det bedre og sjovere at træne med mig.  

Ugentlige træning
Muskelmasse
kg
Vægttab
kg
Vægttabsforløb

Mies forløb

Mie og jeg indgik samarbejde efter hun havde holdt en pause fra træning i et stykke tid. Hun manglede motivationen og lysten til at træne. Hun har førhen haft flere personlige trænere og tabt sig meget. Dog har hun aldrig kunne formå at fortsætte på egen hånd og vedligeholde vægten. Mie og jeg træner stadig sammen i dag. Udover at have tabt 6 kg, har hun øget sin styrke gevaldigt og fået et sundt og holdbart forhold til både kost og træningMie er glad for sin krop og har en god portion selvtillid. 

ugentlige træninger
1 +
Vægttab
kg
måneder